– E&C blog –


Energiecontracten: vergelijk geregeld en grondig

By Benedict De Meulemeester

By Benedict De Meulemeester on 23/11/2012

Topics: NL

‘In ons land kunnen enkele duizenden bedrijven individueel onderhandelen met de energieleverancier. Hoe kleiner hun verbruik, des te smaller wordt deze marge’, weet Benedict De Meulemeester, oprichter van het Kortrijkse E&C Consultants, dat zich toelegt op contractonderhandelingen voor de grootste verbruikers van elektriciteit en gas in ons land. Dankzij zijn inzicht in de energiemarkt heeft hij ook voor de kleinere, professionele gebruikers enkele tips. Benedict De Meulemeester stelt vast dat zijn grootverbruikers meer contractmogelijkheden hebben.'

Lees hier het volledige artikel!

Interesse naar jouw mogelijkheden? Neem een kijkje op de website van E&C

 


Keep up to date with E&C